Variert tilbud fra Seniorkultur

Seniorkultur er en del av kulturenheten i kommunen med ansvar for blant annet den kulturelle spaserstokken. Årlig besøker omkring 25.000 publikummere de 600 årlige arrangementene i regi av Seniorkultur. Nå er vårens tilbud straks klare, og vi kan vise noen små smakebiter.

Bilde av Wolfgang Plagge
Wolfgang Plagge

Katalogen blir lagt ut på bibliotek, infosenteret, legesenter, i Hornemansgården og en rekke andre steder. Du kan også få den tilsendt ved forespørsel.

Påmelding til vårens aktiviteter starter tirsdag 17. desember. Nærmere informasjon om påmeldingsfrister, betaling og tilgjengelighet finnes i katalogen. Det er begrenset plass og ofte stor interesse for arrangementene. Du kan derfor få tilbud om å stå på venteliste og bli oppringt om det blir billett. Ledsagere deltar som oftest gratis, men må betale for servering der det er inkludert.

Katalog for våren 2020.

Illustrajon Nyttårskonsert

Nyttårskonsert med Luftforsvarets musikkorps

Det blir sprudlende musikk og feststemning når korpset lader opp til et nytt år i to fjerdedelstakt. På repertoaret står selvfølgelig både Radetzkymarsj og Champagnegaloppen. Med feiende flotte marsjer og musikalske overraskelser feires det nye året med pågangsmot og framtidstro! Konferansier er programleder Rune Nilson fra NRK. Dirigent: Leif Arne Pedersen.
Torsdag 9. januar kl. 19.30. Byscenen.
Pris: 225,- + billettavgift.

Bilde av Anne Kath Vestly
Anne Cath. Vestly.

Anne Cath. Vestly 100 år

I 2020 er det 100 år siden Anne Cath. Vestly ble født. «Morn, morn!», hilste hun gjennom radioen til lyttende barn over hele landet. Barnebokforsker og formilder Agnes-Margrethe Bjorvand forteller historien om Vestly.
Tid og sted: 31. januar kl. 12.30. Magistratsalen, Hovedbiblioteket.
Pris: kr 100,-. Åpen kafé.

Klassisk infotainment

Nytt av året er en serie arrangementer kalt «Klassisk infotainment». Her presenteres temaer innen klassisk musikk på en underholdende og informativ måte. Først ute er Richard Wagner og hans opera. Wolfgang Plagge og Torodd Wigum presenterer på en måte som får selv det mest innfløkte ned på et garantert forståelig nivå til glede for ethvert publikum.
Tid og sted: Onsdag 19. februar kl. 13.00, Biblioteket, Rådhussalen
Pris: 50, – inkludert enkel servering.

Bilse av To muntre herrer
Kjartan «Fårikål» Edvardsen og Knut Sletnes.

To muntre herrer

Til Strinda videregående skole kommer Knut Sletnes og Kjartan Edvardsen tirsdag 25. februar. De presenterer både norske perler og slagere fra varmere strøk, ispedd vittige anekdoter og rent tullprat.
Tid og sted: 25. februar kl. 11.00. Strinda videregående skole.
Pris: kr 100,- inkludert servering.

For hvert arrangement står det i katalogen nærmere om bestilling.
De fleste arrangementer har påmelding til Kulturenheten, telefon 72 54 57 00 eller 72 54 57 14.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here