— Dette er et prosjekt i regi av kommunen, forteller Hildegunn Sletvold, prosjektleder for «Sosiale møteplasser». Hjemmeboende eldre skal tilbys sosiale møteplasser som fremmer aktivitet og deltakelse, forteller hun videre. Det store oppmøtet til arrangementene viser at det har vært behov for tilbudet. På Brundalen serveres middag hver onsdag, på Saupstad hver torsdag. På fredager inviteres det til lunsj og aktiviteter. Kommunens aktivitetsverter har tilbud en rekke steder gjennom hele uka. Ring infokontoret for seniorer eller se på kommunens hjemmeside eller Facebook-side.

www.trondheim.kommune.no/aktivitetskoordinatorer
www.facebook.com/trondheim.kommune.no

Erling Skakkes gate 14
Telefon: 72 54 67 91, mandag-fredag kl. 12.00-14.00.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here