Opplevelsesrik julekalender

I år byr Seniorkultur på en samling gode opplevelser i førjulstida, i en serie arrangementer de kaller Julekalender. Mange av arrangementene foregår i foajeen i Olavshallen, mens andre skjer på andre steder.

Julekalenderen åpner med en konsert av Anita Hegerland mandag 3. desember kl. 12.00. Kalenderen fortsetter med høytlesning fra juleboken «Magisk jul» 4. desember, og videre med smakebiter fra operascenen, swingende hits fra 40, 50 og 60-tallet, julekonsert i Lademoen kirke, omvisning i Trondhjems Kunstforening, Arne Reitan og Per-Olaf Green som skrøner og synger den 12. desember, og mye mer utover i desember. Kalenderdrysset avsluttes 21. desember med filmklassikeren «It’s a wonderful life» fra 1946, i Cinemateket i Olavskvartalet.

De fleste arrangementene er gratis, mens andre krever billetter. Nærmere beskrivelser av alle arrangementene finner du i brosjyren «Kulturtilbud for seniorer» og Den kulturelle spaserstokkens Facebook-side. Du kan også ringe 72 54 57 00 for å få programmet tilsendt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here