Ny Voi voi-festival 28. januar

Den første Voi Voi-festivalen i januar ble en stor suksess. En rekke prominente foredragsholdere trakk fulle hus og publikum var svært godt fornøyde. Voi Voi er en én dags festival med foredrag, kunnskapsformidling, stands, kulturelle innslag, sosialt samvær og gastronomisk påfyll. Den arrangeres 28. januar på Royal Garden Hotel fra kl. 10.00 til kl. 17.00. Festkonsert holdes i Olavshallen kl. 17.30. Søndag 27. januar vises filmen Trondheimsreisen som matiné ved Trondheim Kino.

Som vanlig på en festival blir det mulig å kjøpe ulike typer billetter. Halvdagsbillett før eller etter lunsj kr 300,- Alle foredrag og lunsj kr 600,-. Festforestilling kr 280,-. Alle foredrag, lunsj og festkonsert kr 800.-. Alle foredrag, lunsj, festkonsert og festforestilling kr 1.100,-. Bestillingsavgift kommer i tillegg.

Billetter kjøpes i Olavshallens billettluke, på Trondheim Torg, på www.tso.no eller www.events.no.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here